lördag 28 februari 2009

Härlig dag!

Nils har varit underbart go idag med - vi njuuuuter av denna härliga period! Enda molnet på vår lilla himmel är väl larmet som piper varje natt...

Idag vaknade vi tidigt allihop och åt frukost på sängen, vilket typ aldrig händer, och mös. Sedan var vi supereffektiva och fixade med tvätten, tvättade lite mer och fixade här hemma. Efter lunch och Nils långa middagslur gick vi till mormor och morfar Pelle för kaffe och semla. Mycket mycket trevligt!! Jag tål inte mandelmassa så jag fick blåbär i grädden istället - mums!!!

Nils fick förstås ingen semla men han fick smaka banan för första gången och det tyckte han var mums! Han fick inte så mycket, vi vill ju kolla om lilla magen pallar, och blev sur när vi tog undan den :) Sötskrutten!
Men sedan kom hans söta moster hem och då blev han världens gladaste bebis! Han gillar verkligen henne och vem kan klandra honom?!

Han har gymnastiserat duktigt idag också! Här sitter han med leksakslådan mellan benen och håller i med ena handen och leker med den andra! Duktig bebis!

Vi gjorde ju en upptäckt förra lördagen när vi försökte få honom att somna hemma hos mormor och det inte ritkigt gick. Han vill ha en sorts napp när han sover och andra duger på dagtid så nu bunkrar vi och sprider ut "sovnappar". Pappa Henrik köpte dessa snyggingar idag:

Inga kommentarer: