tisdag 31 mars 2009

Helgen som gick...

Min fina stora lillebror fyllde 25 förra veckan och det firades här hos oss i lördagskväll. Mycket trevligt! Mamma var här en stund och tog sedan med sig Nils hem för att sova! Senare på natten gick jag också dit och sov. Skönt och mysigt!!

På söndagen åkte jag och Nils till stan, och mötte upp några "gamla" vänner från Växjötiden, som numera bor i Stockholm för fika och Vasaparken! S & D var nämligen barnvakter åt S´s brorsdotter på ett och ett halvt. Carin följde också med men våra karlar (Henrik och Martin) orkade visst inte, ehum! ;) Det var hur som helst urmysigt och sånt man borde göra oftare för att ladda lite...
I Vasaparken var det mycket folk faktiskt och Nils hann somna innan han fick prova den stora "nät"gungan som jag tänkt... Typiskt! En annan gång... Lilltösen sprang runt och fick prova alla grejer. Jätteroligt! Och häftigt att tänka att Nils är så ungefär om ett år!! Men den som hade roligast kanske var Ola ändå: :)

Hemma igen väntade bus och mys i soffan med bästa morbror Martin och Carin.. Pappan var trött och uppskattade inte att Nils fick öva trumslagning med pinne på kakburklock... Haha!

1 kommentar:

Ingela sa...

Sv: ja hantverkare lever i sin egna värld verkar det som. Men men, till sommaren lär vi sitta på vår nya balkong...hoppas vi! Fast man vet ju aldrig :-/

Kramar från oss