måndag 30 mars 2009

Sladdlöst!

Nu är han sladdlös vår bebis! Apnédosan är tillbakalämnad och han har förhoppningsvis haft sin sista tejprundel med sensor på magen! Ingen mer sladd att leka med/trassla in sig i/krångla in i kläderna/förklara.... Bara en platta i sängen som andningskontroll! Skönt och läskigt på samma gång! Vi firade detta stora steg med fina grannarna S och L och en lunchfika på Waynes i Barkarby. Mycket trevligt! Tack för idag kära ni!!! :)

Vi har kikat på ett par förskolor också... Usch vilken ångest att bara tänka på att lämna bort Nils på dagarna till andra människor som ska få se mer av vår underbara son än vi... Det bli nog bra, men jättesvårt att få plats till feb/mars nästa år. Ingen naturlig intagningstid direkt. Hamnar väl i andra änden av kommunen med vår tur... Långt kvar dit tack och lov och ytterligare ett ställe att besöka på fredag. Nils får ju absolut inte följa med in (dagisbaciller är ju typ som SARS... (: ) så hans bästa moster passar honom och promenerar. Vilken pärla!

Nils duschade idag med, dagen till ära. Alla tejprester borta!! Lilla runda goa bebin älskar att duscha! Och jag försökte ta lite fina bilder efteråt med det är så svårt. Skulle såååå gärna vilja fota honom hos nåt proffs men det kostar ju hur mycket som helst för ganska lite... Jag vill ha ett antal bilder på skiva att framkalla som jag vill. Var hittar jag en sån fotograf i Stockholm? Finns en i Växjö som verkar bra, men vi är ju inte där så ofta och det är NU jag vill ha bilder - när han ligger så fint och bra på mage. Gulligt värre!

Nu är det läggdags - fight the sommartid! Hihi!

1 kommentar:

Jessica sa...

Åhhh härligt! Skönt att slippa sladden :)
Vill oxå luncha på waynes snart...

puss å kram