söndag 9 november 2008

Myssöndag

Inatt sov han jättebra så jag är som en ny människa idag! Skulle Fars dag-fika med min far men det blev bara med lilla lillebroren ist. Fika hos mamma i scoutstugan, trevligt. Och en härlig höstpromenad dit och hem.

Sedan kom bästa mostern m familj och hälsade på oss. Äntligen - det var för länge sedan! De tyckte att Nils hade blivit stor. Bra det!


Nyss behövde Nils bada. Det var på tok för länge sen. Lilla lortgrisen ;) Vi har tänkt göra det hela veckan men inte fått ihop det. Ofta blir det för sent så han är för trött. Och idag gick det bra! Han skrek bara lite på slutet. Vissa gånger han han skrikit mest hela tiden så vi var rädda att han inte gillade det alls. Han var så mysig efteråt när vi torkade honom och han fick ligga lite naken på sängen:



Nu är H iväg och storhandlar för veckan. Vi ska bli duktiga och planera matsedel och handla veckovis. Önska oss lycka till!

Blev inte så mkt Fars dagsfirande. Nils vill inte rita något så... :) H fick iaf 4 Trisslotter. VI hoppas på att vinna litegrann så vi kan renovera köket, men inte ens 25 kr idag. TRIST! Ska baka äppelpaj till efterrätt sen så han blir lite mer firad iaf. Nils bästa pappa! (Och så att jg blir lite firad i maj sen - man kan ju alltid hoppas!)

Inga kommentarer: