onsdag 7 januari 2009

Det ljuva livet

Vi bor ju numera äntligen i en bostadsrätt och de har vi utnyttjat under helgen! I alla våra tidigare hyresobjekt har vi suckat lite sorgset över att vi inte ens har fått måla en liten söt fondvägg, att det knappt är idé att byta till snyggare knoppar i köket eller... ja ni förstår. Nu kan vi ju gå bananas här hemma om vi skulle vilja - typ! :) Vi har i helgen, med god hjälp från min familj, med olika uppgifter, byggt ut förrådet under trappan så vi fick flera kubik mer förvaring. Hurra! Och som om det inte var nog har vi också rivit ful, hemsk strukturtapet i nedre hallen (där förrådet hör hemma, så steget var inte så långt när det ändå var byggarbetsplats och dammigt och skitigt..) och målat det fräsch vitt samt tagit bort dörr inkl karm in till matrummet/köket och gjort en bredare snyggare öppning! Och vi har fått dimmer till kökslampan - som är superful och måste bytas snarast men lampor är så attans svårt tycker vi!
Pust! Det var det... Bloggen har fått stå åt sidan några dagar av förklarliga skäl. Nu är det städat och hyfsat tillbaks till det normala.

Nils är aningens förvirrad över all aktivitet och att hans hem har sett olika ut varje dag i flera dagar... Han har haft barnvakt på riktigt nu också för första gångerna! Hjälp! Det har gått jättebra! Hans underbara mormor, moster och morfar Pelle har tagit fantastiskt bra hand om honom och gett honom lite gröt så jag har fått nån timme extra. Sedan har han sagt ifrån när han längtat för mycket och då har jag kommit som ett skott! Perfekt att inte bo mer än tio minuter bort!
Han är stor nu lillprinsen! Rörelserna är mer koordinerade och han är stadigare och leker på ett annat sätt. Vi tycker att det händer saker varje dag! Sååå kul! Och så tuggar han på allt, och dregglar. Kan det vara tänder på gång?! Redan?! Halvnöjd med det isåfall...

Uppdaterar mer imorrn. Ska lägga över bilder från kameran och så. Nu är det läggdags!

1 kommentar:

Ingela sa...

Visst är det roligt med BR så att få göra om som man vill!

Vad duktig Nils var mitt i byggröran! :-) Och visst känns det som att det händer nya saker i utvecklingen varje dag? Hm...ja kanske tänder på G? Dreglet sägs ju vara ett tecken på det.

O ja, Ida är en liten bestämd dam, det konstaterades redan av sjukhuspersonalen när hon bara var en dag gammal. Man kan ju undra var det ska sluta? :-)

Kramar
Ida & Ingela