torsdag 11 december 2008

Smakdag!

Idag fick Nils smaka sin första lilla potatisgegga! Han var ganska nyfiken och smakade gärna med läpparna och tungan litegrann, men fick kväljning när det kom ner mot halsen (antar jag). Han fick i sig på sin höjd 1 ml eller så, men det var en första smakning! Duktig kille! :)

Det var inte helt läbbigt!
(Men inte lätt att både hantera sked och kamera samtidigt! Trots att jag var själv ville jag naturligtvis föreviga detta historiska tillfälle!)

1 kommentar:

Ingela sa...

Vad kul! Jag tyckte och tycker fortfarande det är jätteroligt att ge Ida smakportioner. Gröt och blåbärspuré är en favorit. Men idag hände det som du beskrev, lite hulkningar när hon svalde. Men men, det är bara att fortsätta. Det är ju kul att hon gillar smakisarna med tanke på att nappflaskan inte är så kul längre. men det går lite bättre i alla fall, nu skriker hon bara ibland. Tack och lov!

Jo, ang Laktulos så tycker vi det fungerar bra. Hon skulle nog inte bajsa på många många dagar om hon inte fick det. Och när hon inte bajsar, då vill hon inte äta och så kräks hon lättare.

Önskar er en fin helg!

Kram
Ingela & Ida