måndag 29 juni 2009

Vi har en ettåring...


Det är helt otroligt... han är ett helt år nu! Lilla goaste, finaste prinskorven! Han har blivit ordentligt firad kan jag lova - 4 kalas i olika storlekar och former, massa paket och tårta och mängder av kramar och kärlek! Tack Alla som har varit delaktiga i firandet! Vi är så tacksamma och lyckliga över att vi är omgivna av så många underbara, varma människor!!
Och tänk för ett år sedan, vilket känslokaos... All oro och osäkerhet, dubbla känslor, hopp och förtvivlan, maktlöshet och enorm kärlek ändå... Och så liten han var! Varje dag tänker jag en stund på vad som hände just den dagen för ett år sedan. Idag mådde vi bra, imorgon ställdes hela världen på ända när vi blev flyttade till Danderyd. Nils åkte ambulans... Det kommer han att gilla när han blir större! ;)

Nu försöker vi fortsätta att njuta av årets sommar med Nils och hoppas på fina dagar tillsammans hela familjen, fram tills dess att jag börjar jobba igen.

1 kommentar:

Ingela sa...

Åh så fina bilder på lilla prinskorven :-) Grattis återigen!

Ja visst tänker man tillbaka, speciellt nu när det har gått ett år. För ett år sedan var vi på Neonatalen och satt med våra små knyten i famnen. Och idag är de så stora!

Kramar från oss