fredag 11 februari 2011

Nu boar vi!

Eftersom att den här graviditeten verkar flyta på fint och vi mår rätt bra så har vi nu börjat förbereda oss för det som komma skall, även kallat boa. Två små nya personer ska flytta in till oss och de behöver en hel del grejer och förberedelser. Extrarummet får avvecklas och ska bli rum till storebrodern som då alltså får lämna sitt nuvarande rum till syrrorna. De får ha kvar de fina grön-blå-beigerandiga tapeterna (till H's stora förvirring - "kan inte tjejer bara ha rosa?!" Haha. OBS! Ironi.). I Nils nya rum ska vi (läs H + inkallade stackars vän/ner) riva gamla tapeten, som vi bara målat över, och bredspackla fint för att sedan måla och tapetsera. Har fått en ursnygg tapetrulle av fina M och J och så ska han få en garderob vår stora kille! Och lite annat som ska bli kul att fixa till. Men, det måste ske hyfsat snabbt nu. Magen växer helt obegripligt fort så snart kommer jag väl inte ur sängen. Tvättmaskinen skulle behöva stå på en pall vid det här laget. Ska ge mig på att göra ett Duplo-byggbord till honom med nedsänkt låda och fastsatt stor platta så han måste stå där och leka! Betoning på STÅ då som ni förstår! Fiffigt va!

Annars tvättar jag små små kläder nu, äntligen, och längtar efter att få lägga ner dem i byrålådorna, som först måste tömmas på Nilskläder så... Ja, projekt på gång verkligen! Urroligt!

Sängar har vi koll på, vagn nästan klart, babywatcher införskaffad, nappflaskor.. babyskydd och lite smått och gott... Vi behöver införskaffa babysitters också. Alla säger att det är oumbärligt när man har tvillingar så vi tror på det!
Nån som har en, eller två, över för en billig slant?

2 kommentarer:

emma sa...

Kikar in hos dig. Grattis till två småttingarna i magen :)

maja...Style & Life by Leia sa...

Va skoj att hitta in hit...via Lisa (lisas betraktelser) och ett stort grattis till dom två liven i magen....hoppas dom stannar där dom ska tills det är dags den här gången:)

Kramar