torsdag 3 september 2009

Framsteg framsteg varje dag!!

Han börjar kännas så stor vår lillskrutt! Visar mycket tydligare vad han vill (och inte vill...) testar nya saker, vidgar sina vyer. Här nedan ny frisyr - fast pappa var nog skyldig.. Men han har hår!!!
Och han ålar som ett riktigt proffs, sätter sig och ställer sig upp bra, stödjer mer på knäna vilket är jätteviktigt nu för motoriken! OCH - han har äntligen lärt sig att klappa händerna ordentligt! Den lilla rackaren har ju haft ena handen stängd men för en vecka sedan ungefär så kom han på det! Så himla himla gulligt!! Ibland gör han det när han vill ha uppmärksamhet.. ;)
Impar på moster:Efter att Nils rum är nu färdigrenoverat så har hela familjen flyttat in dit och det stora sovrummet ska få sig ett ansiktslyft! Härligt! Henrik är jätteduktig och fixar och jag åch Nils håller oss ur vägen så gott vi kan... Vi var vid Görväln i helgen med mormor. Så mysigt och fint! Nils som älskar vatten passade på att doppa fötterna och fascineras av änderna.

Se vilken duktig kille som övar sig på att stödja på knäna! Sjukgymnastiken går bra nu! Han gör framsteg hela tiden! Blir lite säkrare och mer följsam för varje dag. Det kommer att bli bra det här! Idag visade han att han vill resa sig mot soffan. Han törs inte själv än utan sträcker sig efter en hjälpande hand.. Men snart! Hjälp - då får vi inte en lugn stund! Han är ju sååååå nyfiken på ALLT!
Och det gulligaste bara som avslutning: han ligger lite på mage/sidan, tar en bil i ena handen, kör den fram och tillbaka och låter "brrrrrrr". Haha! Sötaste i världen!

1 kommentar:

Tova sa...

Vad kul, tiden måste gå så fort när barnet väl har fötts ;)
Själv är jag gravid i 6:e månaden, vill bara att dagarna ska gå nu... hehe... så man får lära känna den lille i magen <3