tisdag 6 april 2010

Härlig påsk!

Vi har ju sån tur att få spendera kvalitetstid med Nils farmor + sambo på deras underbara ställe på Öland titt som tätt. Där har vi varit nu i påsk. Ett mycket välkommet avbrott i vår nya trötta vardag! Nils trivs bra där med dem och vi har kunnat koppla av och njuta. Märkligt vad seg man blir av att ta det lugnt bara...
På förmiddagen innan vi skulle åka hem var vi ute med Magnus en sväng i vedboden och Nils hjälpte till att banka. Hur fascinerande som helst!

Bilresan ner gick hur bra som helst fast det var långt. Däremot hem igår (som kändes ännu längre) tyckte han inte var något roligt alls. Gnäll och gnissel halva vägen minst och det är vi inte vana vid. Idag var han trött hela förmiddagen men efter en låååång middagslur var han sitt vanliga underbara, charmiga jag! Vi var ju förresten på familjemys-promenad i förmiddags, ner till 4Hgården där det var full påsklovsaktivtet så vi fick klappa kaniner! Hurra vad spännande!
Vi passade på att gunga också - han skrattade så det bubblade! Mys!

Bildbevis på krypandet och fingerfärdigheten. Om det är nåt han är bra på så är det finmotorikspill alltså... (Det tyckte doktorn på neo också!)
Han kryper mer än han ålar nu tycker vi och blir lite stadigare för varje dag som går. Han kan stå korta korta stunder utan att hålla i sig i något och vi hoppas att han ska tycka att det är roligt snart och börja testa mer. Imorgon är det sjukgymnastik igen. Förra veckans pass var bäst hittills! Massor av bra träning och han var på ett strålande samarbetsvilligt humör. Får hoppas att det är det nya! :)
Vi var på vårt sista neo-återbesök också förra veckan. Nu är vi utslussade ordentligt och har det stöd vi ska ha tyckte Nils läkare. Lite vemodigt men en del av livet antar jag... 10190 gram stannade vågen på. Mätningen tror jag inte riktigt på för vi tycker att han har vuxit så mycket.


Till sist: Idag hade han på sig ett par hemsydda byxor! Det är velour men jag har sytt så det mjuka är inåt. Mysigare så och dessutom var avigan snygg så...
Den här veckan är det påsklov men vi har fullt upp förstås! Underbart!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han är så härlig att se er fantastiska grabb =)

Appråpå - kommer till Stockholm i helgen - hela familjen ska upp till storebroren - men har du tid för en fika fredag eller lördag hade det varit skoj =)Om inte får vi boka in något lite längre fram =)

Kramar Malin

TantChristine sa...

Underbara bilder som vanligt... och herregud så stor han är! 10 kilo och han kommer antagligen vara minst 2 meter lång nästa gång vi ses ;-)

Fick ni kortet?

Längtar efter er!!