tisdag 11 augusti 2009

Och en månad senare...

... har det förstås hänt hur mycket som helst! :) Nils ålar som ett riktigt proffs och börjar använda knäna mer och mer! Visar intresse av att resa sig och kan stå med stöd mot möbler, går när man håller honom i händerna och korsar fötterna mer och mer sällan! Underbart! Vi är dock ledsna över att allt ålande och magläge verkar ha gjort sittandet svårare igen.. Hoppas att det är en fas innan allt stabiliseras! Så kan det ju vara när barn (elever tänker jag...) lär sig teoretiska grejer; att ett moment helt glöms bort till förmån för ett annat men när även det blivit förtroget poppar det förra upp igen. Hoppas det! På måndag bär det av till Danderyd igen. SAMmottagning med vår läkare, sjukgymnasten och neurologen. Får se vad nästa steg blir... Hoppas på att slippa injektioner och att de bli impade av hur han rör sig nu!

Juli bjöd på uuuunderbar semester och möten av olika slag med många av våra favoritpersoner! Foto-fyrverkeri av delar av sommaren... Hoppas att ingen känner sig bortglömd för det är inte meningen! Bara en produkt av att jag visst hade ca 500 bilder att välja mellan ;)
Så, Nils sommar:

Jordgubbar i massor! Mmmmmm!!
Piggast och goast och gladast!

Hotellfrukost var finfint!!


Första bulan - på mammas födelsedag! :(

Fina familjen A i Växjö! Puss på er!

Spenderat många härliga, busiga dagar hos favvosarna Farmor och Magnus på Öland!

Gammelmorfar och M-L i Färjestaden. Mys!

Är det verkligen rätt att sova så här??!!??!!


Nils skaffade tjej... hehe! Alice, ett halvår yngre, fick både kram och puss!

Sol och bad på Öland!


Var på restaurant på Öland. Det var värsta roliga grejen! Nils social? Svar JA!! :)



Fick och åt en alldeles egen glass av morfar! Tack, mums!


Gosat med bästa farbror Petter i Helsingborg!

Varit på farbror Petters restaurant och upptäckt hur gott apelsin är!

Gungat med kompisen Waldemar! Världskul!

Upptäckt hur kul det är att smita ut...

Och varit på prideparad!


Nu har jag börjat jobba och Nils är hemma med sin pappa på dagarna. Det går bra för oss allihop, men vi behöver nog vänja oss lite.. Får se om vi kan blåsa liv i bloggen nu igen... ;)

1 kommentar:

Ingela sa...

Åh så roligt att få en uppdatering om hur nu har haft det i sommar! Vad härligt att Nils ålar fram (det tog rätt lång tid innan Ida fick kläm på att "krypa på riktigt" - hon höll fast vid ålningen när tålamodet tröt) och att han är på väg att ställa sig upp och går utmed möbler.

Vi håller tummar och tår att besöket på DS går bra.

Kramar från oss