måndag 17 maj 2010

En speciell sida..

Jag tävlar här hos Pytteliten för att vinna ett mönster till en prematurdocka. Tänk att få sy en mini-minidocka och minnas och kunna visa hur liten Nils var när han kom!
Det finns förstås mer än tävlingen där så ni som känner er manade: kika in! :)

"Den 24 februari 2009 öppnade Pyttelitens nätbutik och Pyttelitens forum startade den 6 juni 2009. Sedan dess har vi blivit 148 medlemmar här men vi kämpar på för att bli ännu fler."
http://pytteliten.ning.com/

tisdag 4 maj 2010

Sjukling...

Nils är hemma från förskolan idag. Han är förkyld. Snoret rinner (och ögat med då, som vanligt, fast det är inte rött!) och han har jobbig hosta. Det började på bara en minut i söndagskväll och sedan var hela natten bara gräslig! Han kunde inte sova och blev hetare och hetare... Han som knappt aldrig haft feber - nu vet vi hur en febervarm unge känns eller - bränns, snarare. Dessutom började han andas tungt och paniken satte in direkt i mig. Fy för de där besöken på akuten och när vi var inlagda! Det vill vi inte vara med om igen. Tur att vi har medicin hemma nu att ta till, det verkar fungera! Andningen är inte särskilt påverkad nu alls. Igår skulle han ändå ha varit hemma för förskolan hade planeringsdag men det blev en lite jobbigare dag än vad Henrik/mormor som delade på den, hade tänkt sig. Näsblod och gråt... Idag mår han bättre även om han har sovit middag i över 3 timmar nu...
Den enda lilla förvarningen innan allt bröt ut var att han hade förkylningsluktande andedräkt efter middagsluren i söndags. Är ni fler som märkt sådant?

Apropå detta ska jag anmäla tillfällig föräldrapenning nu.